Nyhet
 - Gör dig av med lite Klimatförvirring!
Vad är COP21 och vad beslutas om i Paris mellan den 30 november och 11 december? Många PUSH:are tycker det är dags att reda ut lite av klimatförvirringen. Den 4 november bjöd PUSH in personer som vet hur COP-förhandlingar går till, vad som är viktigt att veta och vad vi bör vara extra uppmärksamma på under förhandlingarna i Paris.

IMG_3447

Event i Malmö och Sthlm filmades och har klippts ihop till en spellista som klargör historiken, nutid, framtid, politiken, media, aktivismen, civilsamhällets roll - din och min roll inför, under och efter COP21. Längre ner hittar du spellistan med filmklipp som botar en del av din Klimatförvirring.Klimatförvirring är en info-kick i upptakten till förhandlingarna - för kunskap är en av nycklarna till att vi ska kunna nyttja de demokratiska processer som vi har tillgång och rätt till. Lite mindre klimatförvirring.

Idén om att skapa ett event för att minska förviringen kring kliamtförhandlingarna uppstod för knappt två månader och konkretiserades och formades på riktigt för ungefär en månad sen. PUSH medlemmar kom med idén, arrangerade och agerade. Genom PUSH Sverige och medlemmar lokalt, och tillsammans med lokala samarbeten skapades blev detta möjligt.

STORT TACK nationellt och lokalt!
Till alla talare och paneldeltagare.
Till alla samarbeten och sponsorer.
Till alla som deltog på eventen och genom livestreamen
Alla PUSH Sveriges fantastiska medlemmar som gjorde detta möjligt!

Lite loggor på några av dem som ska ha cred och tack!

pushsveverige logga   itunes_omslag5   FN.HBGladda ned  logo_black_oatlyFEnix   mucf