Nyhet
 - Vadå klimaträttvisa? PUSH håller workshop!
Under veckan som gick besökte PUSH Sverige miljötemadagarna på gymnasieskolan Spyken i Lund. Representanter från PUSH Sverige höll i en workshop med temat "klimaträttvisa", där de bjöd in till diskussion kring vad begreppet innebär och vilka nyckelkomponenter det består av. Workshopen avslutades med övningen "Web of Life" där studenterna fick sätta sina kunskaper på prov på ett roligt och lärorikt sätt!

Workshop Spyken 2

Vill du träffa andra PUSH:are från Malmö och Lund? Kom på veckans Hållbarhetshäng!  11 april kl 17:30, Diakonicentralen, Lund: fb-event

Hinner du inte komma på hänget denna gång? Bli medlem i PUSH så får du inbjudningar direkt på mailen och kan hitta rätt i facebookgrupperna!

Andra frågor? Maila johline.lindholm@pushsverige.se