Nyhet
 - Häng med på tisdag 26 april | Vegan. Men varför? Hållbarhetshäng i Stockholm!
"Jag har länge velat veta mer om olika fakta bakom veganism förutom den moraliska aspekten. För att helt enkelt känna att jag har alla fakta på bordet om jag väljer att själv bli vegan :) Till exempel hur olika veganska alternativ till kött produceras, hur miljövänliga de egentligen är och hur en får i sig B12 naturligt som vegan, om det ens är möjligt? Jag vet att det finns fler som undrar samma sak och tyckte att det var ett perfekt tillfälle att lära oss mer tillsammans, njuta av god mat och träffa härliga människor i en chill miljö på PUSH:s hållbarhetshäng! :D"

PUSH:aren Julia hade en nyfiken idé, och på tisdag blir den verklighet! Kom och träffa andra unga hållbarhetsintresserade (veganer och icke-veganer)! Du behöver inte vara medlem i PUSH för att komma på ett hållbarhetshäng, så kom! Och varför inte ta med en vän eller två? Vi får inspiration och lär oss tillsammans. Och det kommer också finnas tid i slutet av hänget för att prata om andra saker som känns aktuella just nu...

När? 17:30 Hängstart
(ca 18:00 berättar vi lite mer om PUSH och lär känna varandra)
Var? Café Dynamo (bredvid Södermannagatan 38)

Här hittar du facebookeventet. (Eller läs mer under bilden.)

Andra frågor, tankar? Vill du vara med och arra nästa häng i Sthlm?
Maila johline.lindholm@pushsverige.se

pasta-pixabay_Ingen attribution krävd

Har du också funderat kring detta med veganism..?

Hur funkar det egentligen? Hur får jag i mig alla näringsämnen utan djurgrejer i maten? Är det verkligen så miljösmart, behövs inte kossor för den biologiska mångfalden eller.. va..? Det där med “ersättningsprodukter” då..? Hur hittar jag inspiration till att laga grymt god veganmat? Och hur har djuren det egentligen..?

Vi får ta del av inspiration och information, personliga berättelser och kan hända att det blir lite veganfika och kanske till och med lite mat!

Andrea, Misha och Julia kommer att dela sin kunskap med oss och vi kommer sen att tillsammans fundera vidare kring vad det innebär att vara vegan och hur vi kan använda det för att skapa ett mer hållbart samhälle. #Information #Inspiration #OpenSpace #Vegan #HållbarUtveckling #PUSHSverige #unga #Hållbarhetshäng

Sen finns det såklart tid för sedvanligt häng ;)

Vill du hjälpa till? Inför eller under Hänget?
Har du tips på inspiration och information kring veganism?

Andra frågor, tankar? Vill du vara med och arra nästa häng i Sthlm?
Maila johline.lindholm@pushsverige.se

Hoppas du kommer!!

När? 17:30 Hängstart
(ca 18:00 berättar vi lite mer om PUSH och lär känna varandra)
Var? Café Dynamo (bredvid Södermannagatan 38)

push fb banner -forward-nocity