Nyhet
 - En förtroendepost ledig i PUSH för verksamhetsåret 2017!

Är DU är sugen på att utveckla och driva PUSH framåt under 2017 eller vet du någon som skulle passa för ett sådant uppdrag?  På årsmötet i februari valdes projektledare till Power Shift, revisorer, valberedning samt fyra styrelsemedlemmar som alla är peppade på att driva PUSH ett år framöver. Vi vill gärna bli en till förtroendevald! Vi letar efter en sekreterare till styrelsen och alla som vill är välkomna att kandidera! Om du känner att det kan vara något för dig så fyll i denna enkät eller maila oss på val@pushsverige.se.


 

Foto: Greenpeace

Att engagera sig inom PUSH är ett roligt sätt att jobba med hållbarhet, inom en organisation som försöker göra det så lätt som möjligt att vara med och påverka. Alla medlemmar kan kandidera till förtroendevalda poster, förutom stödmedlemmar och den som under året är förtroendevald för en partipolitisk organisation. Du kan nominera antingen andra eller dig själv. Vare sig du är styrelseveteran eller vill prova på och lära dig vad styrelsearbete innebär så är du varmt välkommen att söka! Val av nya styrelsemedlemmar kommer att ske på ett extrainkallat årsmöte som kommer att kallas till när valberedningen hittat en kandidat att föreslå.


 

Du kan läsa mer om styrelsens uppdrag och de olika posterna som ska väljas här. Följande post går fortfarande att nominera och kandidera till för verksamhetsåret 2017: Sekreterare i styrelsen.


Så om du vill kandidera själv eller nominera någon annan, fyll i denna enkät. Vi i valberedningen kommer att hålla intervjuer löpande. Det är också möjligt att kandidera direkt på det extrainsatta årsmötet. Om du har några frågor kring nomineringar, kandidatur eller valprocessen är du välkommen att höra av dig till oss på val@pushsverige.se.


 

Välkommen in med din nominering!


 

Valberedningen för PUSH Sverige


Niklas Björklund, Frida Arevik, Filip Lövström, Julia Lönnqvist och Matilda Wassgren