Nyhet
 - Sök förtroendeuppdrag i PUSH Sverige!
Är du är sugen på att utveckla och driva PUSH Sverige framåt under 2018 eller vet du någon som skulle passa för ett sådant uppdrag? Som förtroendevald i PUSH är du med och bidrar till verksamheten, har möjlighet att lära dig mycket och bli involverad i allt som händer inom PUSH. Det finns många olika uppdrag så vare sig du är van vid styrelsearbete och vill utvecklas eller är helt ny till PUSH och tycker det verkar spännande så är du varmt välkommen att söka! Sista dag att nominera är 15 december.

För att nominera dig själv eller någon annan till någon av posterna, skicka namnet och
kontaktuppgifter på den du vill nominera och till vilken post till val@pushsverige.se

Här kan du läsa mer om varför du ska söka ett förtroendeuppdrag i PUSH Sverige.

Här kan du läsa mer om de olika förtroendeuppdrag som du kan söka.