Nyhet
 - Sök till förtroendeuppdrag innan den 15 januari!
Power Shift 2016

Var med och utveckla PUSH Sverige nästa år! PUSH Sverige har de senaste åren utvecklats väldigt starkt och har i dagsläget 3 anställda och över 700 medlemmar. Vi söker dig som vill vara med på vår resa framöver. Som förtroendevald i PUSH är du med och bidrar till verksamheten, har möjlighet att lära dig mycket och bli involverad i allt som händer inom PUSH. Det finns många olika uppdrag. Vare sig du är van vid styrelsearbete och vill utvecklas eller är helt ny till PUSH och tycker det verkar spännande så är du varmt välkommen att söka!

Sista dag att nominera är den 15 januari.

För att nominera dig själv eller någon annan till någon av posterna, skicka namnet och
kontaktuppgifter på den du vill nominera och till vilken post till val@pushsverige.se

Du får självklart skicka ett mail om du är nyfiken så berättar vi mer!

> Här kan du läsa mer om varför du ska söka ett förtroendeuppdrag i PUSH Sverige
> Här kan du läsa mer om de olika förtroendeuppdragen som du kan söka