Nyhet
 - Hållbart häng och årsmöte, 9-11 mars
PS14-bild-slim

Den 9-11 mars träffas vi i Veberöd utanför Lund för lite hållbart häng tillsammans. Vi kommer att sätta visionen för PUSH Sverige 2018 och göra samarbetsövningar för att stärka vår sammanhållning. På lördag eftermiddag hålls vårt årsmöte där vi väljer nya förtroendevalda!

Upplägg för helgen


På fredagen 9/2 kl 17 börjar vi med lära-känna-lekar och att laga middag tillsammans som vi sedan äter runt kl 19, men kom när du kan. Om du kan komma till Lund tidigare på fredagen och hjälpa till med att till exempel handla mat - skriv det i anmälan eller i Facebook-eventet! Självklart går det bra att vara med under delar av helgen. På lördag förmiddag har vi workshops och efter lunch kl 13:30 börjar vi årsmötet. På söndagen kommer vi att fortsätta hänget med att planera 2018 och nya styrelsen kan ha sitt första styrelsemöte. Klockan 13:00 på söndagen slutar sista aktiviteten (sedan städar och fikar vi som kan stanna lite längre).

>> Här är ett detaljerat schema för helgen!

Kallelse till årsmötet 2018 för PUSH Sverige


Lördagen den 10 mars klockan 13.30 hålls PUSH Sveriges årliga årsmöte där vi ska välja nya personer till styrelsen samt övriga förtroendevalda. Kan du inte närvara i Veberöd så kan du förtidsrösta. Skicka din röst till val@pushsverige.se senast två timmar innan årsmötet öppnas och skriv tydligt vem det är som röstar, vilket val det gäller och vad det är du röstar på. Alla medlemmar i PUSH Sverige har rösträtt.


Årsmöteshandlingar
Handlingarna publiceras så fort de är färdiga
* Årsmötets dagordning
* Gällande verksamhetsplan
* Verksamhetsberättelse
* Ekonomisk redovisning
* Revisionsberättelse
* Valberedningens förslag 2018
* Förslag på ny verksamhetsplan
* Förslag på ny budget
* Propositioner
* Motioner

Motioner = förslag


Glöm inte att du kan skicka in motioner (förslag) om hur PUSH Sverige kan förbättras eller utvecklas. Beskriv hur och varför. Vet du inte hur man skriver en motion eller är osäker på om din idé är bra? Lugn, det är lätt! Skicka ett mail till sara.nyberg@pushsverige.se för att fråga eller bolla idéer. Skicka in din motion senast den 23/2 till styrelse@pushsverige.se.

Veberöds scoutgård

Hitta hit och reseersättning


Under helgen så kommer vi att vara i Scoutgården i Veberöd, nära Lund. Gården ligger cirka 25 km öster om Lund, och det tar 45 min med bussen från Lund C till gården med Skånetrafiken. Det blir enklast med buss 160 mot Veberöd via Dalby från Lund C. Närmaste hållplatsen är Veberöd öster som ligger 900 meter från scoutgården.

Helgen är kostnadsfri och vi har en budget för att ersätta resor, men vi kan inte lova att ersätta hela beloppet för alla. Vi prioriterar att ersätta kostnaderna för de som rest långt och med kollektivtrafik. PUSH har rabatt hos SJ om du bokar din resa här. Om du bokar tågbiljetter via den länken slipper du att ligga ute med pengar.

Att ta med


Det du troligtvis behöver: dig själv, de saker du behöver för att vara borta ett par dagar, det vill säga sovsäck, kudde, handduk och inneskor eller varma strumpor. Det kommer att finnas 20 madrasser som vi lägger på golvet i en gemensam sal. Ta med liggunderlag om du har eftersom antalet madrasser är begränsat. Glöm inte pepp och glatt humör :-)

★★ Anmäl dig här! ★★

Facebook-eventet och Slack-kanalen #arsmote kommer att uppdateras löpande, så håll utkik! Har du några frågor eller funderingar? Hör av dig till styrelsen@pushsverige.se