Nyhet
 - Sök till internationella gruppens delegation till FN:s klimatkonferens i Bonn!
COP-team
Nu öppnar ansökningen till att åka med PUSH:s internationella grupp till FN:s klimatkonferens i Bonn senare i vår! Deadline nu på söndag den 18 februari 23.59!

Ansökningsformulär:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfjY_lFuY2Yj3MmfoKjJ0bugr0F5g-csRuS3uBhaKdxJwWVCQ/viewform

Internationella gruppen i PUSH har ett antal år haft möjligheten att åka på FN:s klimatförhandlingar som observatörer, alltsedan det historiska COP21, när Parisavtalet slöts. En del har hänt under åren som gått på den internationella nivån – men det går fortfarande för långsamt, och ambitionerna måste höjas för att världen ska nå Parisavtalets mål. Vi vill fortsätta att förvalta den här möjligheten, och göra vad vi kan för att rädda den framtida värld som vi ska leva länge i!

Nu ska vi därför skicka en delegation till Bonn Climate Change Conference (även kallad SB 48) som pågår mellan 30 april och 10 maj i Bonn, Tyskland! Vårkonferensen kallas ”intersessional” på engelska, och det avslöjar att det är det möte som äger rum mellan COPsen. Lite mindre i omfattning än COP (och lugnare), men minst lika viktigt! Här kommer det att finnas en god möjlighet att nätverka och träffa bra kontakter, samt att få en mycket bra förberedelse inför nästa större konferens, det viktiga COP24, som äger rum i Polen i höst. Det finns goda tågförbindelser mellan Sverige och Bonn och du har möjlighet att åka hela perioden eller en av veckorna (30 april-6 maj eller 5-10e maj).

Så, vi söker dig som:

Vill vara en del av PUSH:s internationella arbete,
Vill lära dig mer om klimatförhandlingar och om internationell policy,
Vill kommunicera till andra ungdomar, och engagera och inspirera,
Vill samla erfarenheter genom att åka till Bonn och skaffa ett bra nätverk,
Är driven, kan arbeta både självständigt och i grupp.

Tycker du att beskrivningen stämmer in på dig? SÖK!

Läs mer i inlägget på PUSH-to-COP-bloggen, inklusive en FAQ:
https://pushtocop.org/2018/02/12/sok-push-sveriges-delegation-till-bonnkonferensen-i-var-sb-48

Sök! Vi hörs!
Mail: internationell@pushsverige.se
Telefon: 0762-69 67 27 (Adam, internationell koordinator)

Kram,
PUSH Internationell