Nyhet
 - Tre förtroendeposter behöver fyllas!
unnamed (1)

Under hösten har vi i valberedningen jobbat med att hitta nya förtroendevalda till nästa verksamhetsår. Många engagerade PUSHare har kandiderat och vi har fyllt de flesta posterna redan. Tre poster behöver fortfarande fyllas – Valberedning, revisor och sekreterare. Läs vidare så får du veta vad som krävs för rollerna! Om du tycker att det verkar som något för dig eller vet någon som skulle tycka det var givande så skicka gärna ett mail till val@pushsverige.se så pratar vi mer än gärna med dig om uppdragen!

Valberedning: Ett uppdrag där du får lära känna PUSH Sverige och mycket nya trevliga människor, utan att kräva så många timmar och ansvar som ett styrelseuppdrag. Ett perfekt sätt för dig som vill engagera dig i PUSH Sverige men har begränsat med tid eller är ny till föreningsarbetet.

Revisor: Här ska du ha lite vana av föreningsarbete för att kunna följa styrelsens arbete och se till att allt ser bra ut främst ekonomiskt. Du är inte direkt involverad i att driva PUSH Sverige men behöver vara intresserad av att följa föreningen under året och kunna lägga lite tid på att granska det gångna verksamhetsåret inför årsmötet 2019.

Sekreterare: Är en del av styrelsen och uppdraget innebär att vara en ledamot i styrelsen med vissa specifika uppgifter. Sekreteraruppgifterna är att dokumentera möten och hålla ordning på information inom PUSH Sverige. Du kommer arbeta både självständigt och tillsammans med resten av styrelsen,  med olika uppgifter och projekt.

Det finns möjlighet att kandidera direkt på årsmötet till dessa och alla andra förtroendeuppdrag inom PUSH Sverige. Men kontakta gärna oss i valberedningen på val@pushsverige.se så hjälper vi dig med både information och stöd, vare sig du vill kandidera i förväg eller direkt på årsmötet.

Hoppas att du vill engagera dig!
//vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Frida, Niklas och Matilda,
Valberedningen för PUSH Sverige