Arbetsgrupper
 
Är du intresserad av att engagera dig i PUSH Sverige för att möjliggöra detta nätverk för unga? Du är varmt välkommen att vara med och utveckla PUSH med dina idéer. Här är grupperna:

 

Kommunikation:


Det är vi som har hand om sociala medier, t.ex. Facebook, Twitter och Youtube. Vi jobbar också med hemsidan och nyhetsbrevet. Om du är med i den här gruppen har du också möjlighet att engagera dig i kampanjer, kommunikationsstrategier och debattartiklar!

Kontakt: Alice Andersson,
alice.andersson@pushsverige.se, diskutera med oss på facebook >>

 

Eventkoordinering:


Vår arbetsgrupp har hand om sociala event för medlemmar och aktiva. En väldigt viktig uppgift är också att se till att årets Power Shift konferens blir arrangerad. Om du är med i den här gruppen kan du också engagera dig i att delta i olika mässor, utställningar och föreläsningar där PUSH ska delta!

Kontakt: Niklas Björklund,
event@pushsverige.se, diskutera med oss på facebook >>

 

Organisation:


Den här gruppen diskuterar hur vi ska jobba i organisationen, och utvecklar just nu en organisationsmodell och -struktur som ska vara rolig och effektiv utan att vara hierarkisk. De stöttar även de andra grupperna på olika sätt.

Kontakt: Alice Andersson,
org@pushsverige.se, diskutera med oss på facebook >>

 

Medlemsvård:


Vi har hand om PUSHs medlemmar, så att de välkomnas till PUSH och får hjälp att hitta sina alldeles egna sätt att bidra. Vi är också ansvariga för medlemsrekrytering och att sprida kunskap om PUSH till nya organisationer och unga runt om i landet.

Kontakt: Johanna Lakso,
medlem@pushsverige.se, diskutera med oss på facebook >>

 

Resurs och Partners:


Det är vi som har hand om kontakter med företag och organisationer som kan ansluta sig till PUSH i form av stödmedlemmar och partners. Eftersom PUSH är en ideell organisation har vi även ansvar för att söka bidrag från olika stipendier och fonder för att finansiera våra aktiviteter.

Kontakt: Malin Leth,
malin.leth@pushsverige.se, diskutera med oss på facebook >>