Bli förtroendevald i PUSH Sverige 2020!

Bild från PUSH Sveriges 5-årsfest 2018

Vill du vara med och bidra för att hjälpa unga att engagera sig i att skapa ett hållbart samhälle?
Nu har du verkligen chansen att knipa ett förtroendeuppdrag i PUSH Sverige, Sveriges klimatorganisation för unga som nu funnits i sex år.

De förtroendeposter som du kan söka är: ordförande, vice ordförande, kassör, styrelseledamot i den nationella styrelsen, projektledare för Power Shift, revisor, revisorssuppleant eller vara med i valberedningen!
Vi har sett ett ökat intresse för PUSH på sistone och har många nya medlemmar, så sök till dessa uppdrag om du vill bidra till vårt nätverk med engagerade och unga människor från hela Sverige! Du behöver inte ha haft någon tidigare erfarenhet av liknande engagemang, utan kan lära dig mycket av andra i nätverket.

Sök till dessa uppdrag genom detta formulär: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdqZTwtD_2odBQn-zsSGJvZs8Y128AW2rGHmAu-Mt6l2YoO1w/viewform
Årsmötet kommer var 6-8 mars i Veberöd (utanför Lund)
Anmälan och mer info hittar du på: https://pushsverige.se/dags-for-arsmote-2020-6-8-mars/

Om du har några frågor, maila gärna oss på val@pushsverige.se eller ring sammankallande i valberedningen Elenor på 070-9703 108.

Bästa hälsningar,
Valberedningen – Elenor Weijmar, Pierre Tichit, Elisabeth Fors & Mattias Axell.

Läs mer om vad ett förtroendeuppdrag inom PUSH Sverige innebär här: https://drive.google.com/file/d/0B9LwWUq4yt7sWGhNTnpfdzRob1E/view

Hjälp gärna till att sprida detta till dina vänner!