Tack för årets Power Shift!

Sveriges hållbarhetsevent för unga

För 8 år sedan samlades för första gången Sveriges unga hållbarhetskämpar som tillsammans ville lära av varandra, utvecklas, hitta inspiration och verktyg för att skapa förändringen. Det var Power Shift – Att skifta makten från den äldre generationen till unga samtidigt som hållbarhetsutmaningar tacklades.

Den 4-6 oktober 2019 var det dags igen för Power Shift. Vi samlades på Väddö Folkhögskola utanför Norrtälje för att med årets tema:  klimatförändringar och ekosystem kraftsamla oss inför framtiden. 

På Power Shift fick du chansen att…

– Öka din kunskap om ekosystem och klimatet! Lär dig om skyddsvärd skog och bioekonomi av Skydda skogen, förstå varför våtmarker är vår bästa vän vid ökad torka och skyfall, varför Amazonas måste skyddas och hur vi kan klimatanpassa våra städer.

– Få inspiration och verktyg att engagera dig! Föreläsare kommer att inspirera och informera om hur kan du kämpa för biologisk mångfald i politiken, hur du effektivt kan förbättra världen och varför miljöaktivism är viktigt.

– Engagera dig! Prata ihop er och nätverka för att tillsammans göra skillnad. Anslut dig till en organisation eller hitta samarbetspartners till det du brinner för!

– Utveckla dina projekt! Tillsammans med Coompanion och vår projektinkubator, ledda av Väddö folkhögskolan och två kaospiloter, kan du ta med ditt projekt och få hjälp att ta det till nästa nivå!

Vill du veta mer om Power Shift och hur du kan vara med 2020?
Läs mer på Power Shifts hemsida här.
Om du har en fråga skicka ett mejl till info@powershift.se

Säkra din biljett nu