Lokalgrupper

Allt eftersom PUSH växer så har lokala PUSH-nätverk börjat ta form. En lokalgrupp är en samling med medlemmar (är du inte medlem än så blir du det här, helt gratis!) som befinner sig i närheten av varandra och som vill ses och PUSH:a tillsammans. Oftast ses vi på så kallade Hållbarhetshäng.

Just nu har vi lokala nätverk under uppbyggnad i Umeå, Uppsala. Aktiva nätverk är igång i Stockholm, GöteborgMalmö och Jämtland. För att komma i kontakt med dem använder vi slack där du som medlem kan gå med för att kommunicera med lokalgrupper och alla våra medlemmar. Men gå också gärna in på varje lokalgrupps respektive facebookgrupper eller kontakta oss på info@pushsverige.se

Känner du att du vill få kontakt med andra PUSH:are i din närhet? Kika in på kartan för att hitta dem, och kontakta gärna info@pushsverige.se för att få hjälp med att starta ett lokalt nätverk!