Lokalgrupper

Allt eftersom PUSH växer så har lokala PUSH-nätverk börjat ta form. En lokalgrupp är en samling med medlemmar (är du inte medlem än så blir du det här, helt gratis!) som befinner sig i närheten av varandra och som vill ses och PUSH:a tillsammans. Oftast ses vi på så kallade Hållbarhetshäng.

Just nu har vi lokala nätverk i Umeå, Uppsala, Stockholm, GöteborgMalmö och Jämtland. För att komma i kontakt med dem, gå in på deras respektive facebookgrupper eller kontakta våra nationella samordnare Andreas Jonsson och Agnes Rembe.

Känner du att du vill få kontakt med andra PUSH:are i din närhet? Kika in på kartan för att hitta dem, och kontakta gärna hur@pushsverige.se för att få hjälp med att starta ett lokalt nätverk!