PUSH Sverige ställer upp i Global Strike For Future 27 september

Gör det du med

Nu är det dags att visa att vi unga vill pusha på makthavarna att göra mer för klimatet. PUSH Sverige stöttar därmed klimatstrejkerna och kommer att delta (inte som arrangör) nu på fredag den 27 september.

För dig som bor i/tar dig till Stockholm kommer ett gäng att samlas vid Björns trädgård i närheten av Medborgarplatsen kl. 12:15. Där kommer de att peppa ihop tillsammans. Om du har plakat ta gärna med det. OBS! Demonstrationen är organisationsfri och partipolitisk obunden och därmed tillåts inga organisations- eller partisymboler. Då PUSH Sverige är en partipolitiskt obunden organisation respekterar vi givetvis detta. 

Tid: 13-15:00 (samling från 12:15, avfärd med demonstrationståg kl. 14:00)
Plats: Samling vid Björns trädgård, sedan Medborgarplatsen


Dessutom kommer vi som vill och kan att samlas efter strejken vid Tage Erlanders plats (kiosken mittemot Mynttorget, karta i länken) och peppa inför Power Shift genom att affischera stan.

Vill du vara med i Stockholm?
Läs mer i FB-eventet och skriv direkt där eller skicka ett meddelande till PUSH Sverige Facebooksida eller skicka ett mejl till stockholm@pushsverige.se.
Kontaktperson för PUSH Stockholm under klimatstrejken är Hampus Mårtensson (lokalsamordnare PUSH Stockholm) och kan nås på telefon: 0723579000

Vill du vara med i annan ort i landet?
Kolla in var din lokala strejk anordnas på Friday For Futures hemsida här (karta över strejker).

Skriv under Friday For Future Sveriges namninsamling
Skriv gärna under Friday For Future Sveriges namninsamling för att pusha på makthavarna till handling att göra mer för klimatet.