Två veckor kvar till årets Power Shift!

För 8 år sedan samlades för första gången Sveriges unga hållbarhetskämpar som tillsammans ville lära av varandra, utvecklas, hitta inspiration och verktyg för att skapa förändringen. Det var Power Shift – Att skifta makten från den äldre generationen till unga samtidigt som hållbarhetsutmaningar tacklades.

Nu är det dags igen för årets Power Shift att gå av stapeln. Den 4-6 oktober samlas vi på Väddö Folkhögskola utanför Norrtälje. Detta händer med årets tema : klimatförändringar och ekosystem kraftsamla oss inför framtiden. 

På Power shift har du chansen att…

Öka din kunskap om ekosystem och klimatet! Lär dig om skyddsvärd skog och bioekonomi av Skydda skogen, förstå varför våtmarker är vår bästa vän vid ökad torka och skyfall, varför Amazonas måste skyddas och hur vi kan klimatanpassa våra städer.

– Få inspiration och verktyg att engagera dig! Föreläsare kommer att inspirera och informera om hur kan du kämpa för biologisk mångfald i politiken, hur kan man effektivt förbättra världen och varför miljöaktivism är viktigt.

– Engagera dig! Prata ihop er och nätverka för att tillsammans göra skillnad. Anslut dig till en organisation eller hitta samarbetspartners till det du brinner för!

– Utveckla dina projekt! Tillsammans med Coompanion och vår i projektinkubator, ledda av Väddö folkhögskolan och två kaospiloter, kan du ta med ditt projekt och få hjälp att ta det till nästa nivå!

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om årets Power Shift? Läs på https://powershift.se/

Har du frågor är du välkommen att kontakta projektgruppen för årets Power Shift på info@powershift.se

Säkra din biljett redan nu