Välkommen till årsmötet!

Snart det dags för PUSH Sveriges årsmöte och du är varmt välkommen att vara med Sveriges hållbarhetsnätverk för unga när vi går in i vårt 6:e år.

Här kan du snart läsa hela kallelsen till årsmötet:

Vi ses i Göteborg den 1-3 Februari för att starta året med pepp och engagemang, samarbeta i olika former för att stärka vår sammanhållning, gemensamt sätta visionen och fokus för PUSH 2019 och hålla vårt årsmöte på lördagen, anmäl dig här.

På årsmötet väljs också den nationella styrelsen, projektledare till PowerShift, valberedning och revisor. Mer info kommer!

Har du en konkret idé om hur PUSH skulle kunna bli bättre kan du skicka in en motion till styrelse@pushsverige.se.

Var?
Högsbotorps scoutgård – Sjupundsgatan 4, 414 81 Göteborg

Kollektivtrafik dit:
Från centrala Göteborg är det nära med spårvagn eller buss.
Spårvagn från Göteborg C – Linje 1 (mot Tynnered) till hållplatsen Axel Dahlströms torg + promenad på 683 meter
Buss från Nordstan – 16 mot och ända fram till Fyrktorget + promenad på 441 meter

Betala resan själv? Eftersom vi inte riktigt vet hur många vi blir så har vi satt ett tak för ersättning på 400 kronor per person som betalas ut i efterhand. PUSH ersätter alltså en del av kostnaden för resan. Skicka kvittot, ditt namn och kontouppgifter till kassor@pushsverige.se så fixar vi översättningen!

 

På fredagen 1/2 kl 17 börjar vi med att laga middag tillsammans som vi sedan äter runt kl 19 men kom när du kan. Om du kan komma till Högsbotorp tidigare på fredagen och hjälpa till med att till exempel handla mat – skriv det i anmälan eller i Facebook-eventet! Vi hjälps åt att laga mat, diska och städa under helgen. Självklart går det bra att vara med under delar av helgen. På under fredagen bekantar vi oss med varandra och hinner kanske börja kika på motioner och propositioner som kommit in. På lördagen pratar vi också om detta och har årsmötet! På söndagen kommer vi att fortsätta hänget, planera 2019 och ha det första styrelsemötet för nya styrelsen. Kl 13:00 på söndagen slutar sista aktiviteten. Sedan städar och fikar alla som kan!

Kom ihåg att du kan skicka in motioner (förslag) om hur PUSH Sverige kan förbättras eller utvecklas. Beskriv hur och varför. Vet du inte hur man skriver en motion eller är osäker på om din idé är bra? Lugn, det är lätt! Skicka ett mail till info@pushsverige.se för att fråga eller bolla idéer, eller läs exemplen i vårt drive-dokument från Motionsskrivarverkstaden.

Anmäl dig nu!

Facebook-eventet och Slack-kanalen #arsmote kommer att uppdateras löpande, så håll utkik!
Har du några frågor eller funderingar? Hör av dig till någon i styrelsen på styrelsen@pushsverige.se