Välkommen till extrainsatt årsmöte 11-12 maj!

Kom till Stockholm på extrainsatt nationellt årsmöte!

PUSH Sverige har funnits i drygt 5 år nu och det firade vi firat rejält. Vi fortsatte sedan på årsmötet 1-3 februari och nu kommer ett till tillfälle för fest med extrainsatt nationellt årsmöte 11-12 maj i Stockholm! Anmälan håller öppet till och med 6 maj, och anmäler dig gör du här.

Då ett antal positioner inte fylldes på årsmötet (posterna för kassör, sekreterare, revisorsuppleant, styrelseledamot samt fler personer till valberedningen) kallar styrelsen i PUSH Sverige alla medlemmar till extrainsatt årsmöte. Utöver att välja personer till olika poster visionerar och planerar vi för framtiden. Valberedningen har nu lagt ett förslag till förtroendevalda det närmsta året. Men vill du kandidera på årsmötet 11 maj hittar du mer info om de olika posterna och hur du kandiderar här.

När? 11-12 maj

  • Lördag 11 maj:
    – 10:00-16:00 Extrainsatt årsmöte
    – 16:00-19:00 Kvällsaktiviteter
  • Söndag 12 maj: Fokus på PUSH Sveriges två stora projekt just nu Power Shift 2019 och PUSH Akademin – En hållbarhetsakademi för unga.

Var? Stockholm, Dynamo.
Södermannagatan 38, 116 40 Stockholm

Boende
I största möjliga mån kommer vi försöka ordna med boende hos andra medlemmar som bor i Stockholm med omnejd som kan erbjuda sovplats. Skriv gärna i dokumentet om du behöver sovplats eller har en sovplats över.

Mat
Lunch kommer att erbjudas båda dagarna. Maten kommer vara vegansk, anmäl eventuell specialkost i anmälningsformuläret.

Handlingar, program och mer praktisk information
Valberedningen har nu presenterat sina kandidater till årsmötet som du finner HÄR

Programmet och tidpunkter för helgen hittar du HÄR

Dagordning för årsmötet hittar du HÄR, det är endast frågor som finns i handlingarna som kan behandlas på ett årsmöte. Hela söndagen är istället avsedd för att diskutera och planera PUSH Sveriges framtida arbete.

Facebook-eventet och Slack-kanalen #arsmote kommer att uppdateras löpande. Viktiga dokument från ordinarie årsmöte 2019 med verksamhetsberättelse för 2018 och verksamhetsplan för 2019 hittas HÄR.

Resor och reseersättning
Eftersom vi inte vet hur många vi blir så har vi satt ett tak för ersättning på 400 kronor per person som betalas ut i efterhand. PUSH ersätter alltså en del av kostnaden för resan! Skicka kvittot, ditt namn och kontouppgifter till styrelsen@pushsverige.se

Anmäl dig senast 6 maj
Nu har anmälan också öppnat för det extrainsatta årsmötet. Anmälan håller öppet till och med 6 maj, och anmäler dig gör du här.

Frågor eller funderingar
Har du några frågor eller funderingar? Hör av dig till någon i styrelsen på
styrelsen@pushsverige.se

Hoppas vi ses där, vi ser fram emot att träffa dig!

Etablering av lokalgrupper – fyra stycken just nu

Efter 5 år så har vi nu börjat etablera lokalgrupper med egna styrelser och lokalsamordnare. Våra lokalgrupper PUSH Syd, PUSH Södra Norrland, PUSH Väst och PUSH Stockholm har nu under våren haft sina årsmöten. Vill du komma i kontakt med någon av lokalgrupperna? Skriv i lokalgruppens kanal i Slack.

Vill du vara med och etablera en lokalgrupp i ditt område? Mejla till styrelsen@pushsverige.se så hjälper vi till!