Viktig information med anledning av Covid-19

Folkhälsomyndigheten kom igår ut med nya rekommendationer till föreningar med anledning av covid-19 där de avråder fysiska möten. Utöver detta tipsar vi också om att de råd som Folkhälsomyndigheten kommer med här.  Vi i PUSH Sverige styrelse kommer här med några tips och uppmanar att följa de råd som Folkhälsomyndigheten föreskriver.

Med respekt för medlemmar och omvärld kommer därför PUSH Sverige på obestämd tid att inte ha någon aktivitet som kräver fysiska möten. Därmed påverkas också de träffar som kan ha varit inplanerade sedan tidigare, men som nu tvingas ställa in, eller ställas om.

Vi ställer inte in, vi ställer om. Det går att göra mycket online, till exempel organisera en workshop om covid-19 och klimatet, eller varför inte om källkritik (viktigare än någonsin). Styrelsen jobbar i skrivande stund på en digital verktygslåda som du hittar här

Alla våra digitala möten sker på Slack och vår verksamhet rullar därmed vidare. Är du inte med på Slack? Mejla info@pushsverige.se för att komma in.

På gång – engagera dig

  • Medlemsmöte 16 april, kl 18 till 19 – Tema: Covid-19, recap från årsmötet och idétorg om digitala aktiviteter på Slack
  • European Green New Deal 8 maj – (mer info kommer)
  • Extrainsatt årsmöte 9 maj klockan 13-15 – på Slack – (mer info kommer)

Ta hand om dig och tvätta händerna!

/Styrelsen