Stötta PUSH

Sponsra med material, lokaler, mat mm.

Varje år arrangerar vi flera event där vi behöver lokaler, mat och reseersättning för att alla ska kunna vara med. Varje inititiativ och arrangemang har såklart olika behov och om ni har tankar om bidrag som ni tror skulle kunna hjälpa oss, hör av er!

Vi har har tidigare fått bidrag från bland annat Oatly, Post-it, Bic, kommuner och skolor som har lånat ut lokaler eller gett ett lägre pris, bagerier som gett oss bröd och bullar, butiker som sponsrat med mat, andra föreningar och verksamheter som sponsrat med en summa pengar, med mera, med flera.

Spana in vad vi har på gång för att få info om aktuella projekt och kampanjer. Och maila info@pushsverige.se för att få senaste uppdateringarna och info om vad som kan tänkas behövas just nu!

Finansiera ungas möjlighet att påverka

Vi ser till att unga representeras på mässor, konferenser, i panelsamtal och i politiska sammanhang. Vi skapar och driver kampanjer och stöttar våra medlemmar i att driva kampanjer. I så stor utsträckning vi har resurser så vill vi också finnas på i unga sammanhang för att informera, engagera och stärka unga. Det är inte alltid arrangörer och initiativtagare kan ge ersättning för resor och andra utgifter som behövs för att kunna vara aktiv och påverka. Och vi har små resurser att använda för kampanjer och egna arrangemang. Resor, boende, material, mat osv. är saker som det alltid behov av att få bidrag till.

Om du vill bidra med finansiella resurser så kan du sätt in pengar på bankgiro 350-1335 och om du väldigt gärna vill att pengarna går till en viss kampanj eller projekt så kan du märka betalningen med namnet på projektet och även maila kassor@pushsverige.se. Om pengarna inte används i det specifika projekt du önskade kommer vi att använda pengarna i liknande projekt eller helt enkelt där det behövs mest.

Bidra med din kunskap och erfarenhet!

Har du kunskap och erfarenhet som du tror att vi kan ha nytta av i vårt arbete och engagemang?  Vi arrangerar egna event, både internt och för allmänhet och letar alltid efter personer och förebilder som kan bidra till ungdomsrörelsens utveckling och påverkansarbete. Vill du bidra? Bli stödmedlem i PUSH för att komma närmre organisationen och hör av dig till oss på info@pushsverige.se!

Engagera dig!

Ett av de bästa sätten att stötta PUSH Sverige är att du själv engagerar dig. Bli medlem, om du inte redan är det, och engagera dig! Kontakta oss så hjälper vi dig hitta en plats i PUSH.