PUSH till COP

Skärmavbild 2018-05-29 kl. 17.08.32

Vi är en grupp engagerade unga, läs mer om oss här, som inte bara vill ha en hållbar och rättvis framtid för alla, vi vill även vara med och se till att det sker. Vi är på plats på FN:s klimatförhandlingar för att driva förhandlingarna framåt, sätta press på beslutsfattare och inte minst för att rapportera och skapa debatt i medier om vad som sker med klimatet. 2015 var första året vi var på COP21, och sedan dess har vi deltagit vid COP22,  COP23, COP24, COP25, COP26 och COP27. Just nu förbereder vi oss på att delta vid COP28.

Vi rapporterar, reder ut svåra begrepp och lotsar er genom förhandlingarna på ett lättillgängligt och kul sätt. Det är dags för handling och vi i PUSH är med för att se till att det sker. Vi uppdaterar vår blogg löpande före, under och efter förhandlingarna. Läs mer om den internationella gruppens verksamhet här och på våra rapporter bloggen här.

PUSH Sverige är religiöst och partipolitiskt obunden. Av unga men för alla och framför allt, för klimatet!

Följ vår kamp för en hållbar och rättvis framtid här på bloggen och på Twitter och Instagram, där vi finns som @PUSHsverige. Hör gärna av er med frågor och funderingar till oss om förhandlingarna och klimatet. Ni når oss på internationell@pushsverige.se