Välkommen till PUSH:s femårsfest!

Ja, du läste rätt – vi ska fira de fem år som PUSH gått från idé till en etablerad hållbarhetsaktör för unga i Sverige. Eftersom vi inte träffades för PowerShift i år så vill vi se till att vi samlas för något annat roligt. Därför hoppas vi verkligen att du, gammal som ny medlem, vill komma och fira i Stockholm!

Fest och firande – lördag
Var? Naturskyddsföreningens rikskansli, Åsögatan 115, på Södermalm
När? Lördagen den 20:e Oktober klockan 16-22!

Workshop om PUSH – söndag
Var? Dynamo, Södermannagatan 38, på Södermalm
När? Söndagen den 21:a Oktober, kl. 10.30-15!

Hur? Du som inte bor i Stockholm kan få reseersättning för att åka hit. Vår budget är dock begränsad, men ange i formuläret om du behöver reseersättning så räknar vi på lösningen! Du får bo hos en annan PUSH:are om du inte ordnar sovplats själv. Uppge det i formuläret.
Vem? Alla medlemmar! Men lokalen begränsar utrymmet, därför är det först till kvarn som gäller. Anmäl dig här innan den 15:e oktober.

För festen blir det umgänge, prat, lek, open mic, tårta, brainstorming och pepp! Närmare info får du som anmäler dig. På söndagen blir det workshop och häng. Vill du bidra med något får du gärna skriva det i formuläret, eller till alice.andersson@pushsverige.se.

Även alla som vill bli medlemmar och är mellan 16-30 år är välkomna. Kom ihåg att anmäla dig här innan den 15:e oktober.

Vi ses lördagen den 20:e och söndagen den 21:a Oktober!