Välkommen på workshopserien från Snack till Verkstad

frånsnackSWE

PUSH Sverige, tillsammans med Karolina Lundahl, bjuder in till workshopen:
–> Från snack till verkstad <–

Uppsala: 27/2

Östersund: 14/3

Göteborg: 21/3

Malmö: 29/4

Stockholm: 21/5

Drömmer du om hur världen blir en bättre plats?
Är du nyfiken på hur du kan påverka och gå från tanke till handling? Vill du få inspiration och lära dig mer om hur du kan starta och driva ett projekt mot det du tycker är viktigt?

Under två timmar kommer vi på ett lekfullt sätt jobba med olika steg i en kreativ projektprocess. Du kommer få lära dig metoder för effektiv brainstorming och få verktyg för hur en bygger vidare på idéer och skapar en översiktlig handlingsplan. Vi kommer också prata om hur en lägger en grund för ett lyckat projekt och var en kan hitta inspiration och stöttning. Alla nyfikna är välkomna, inga förkunskaper krävs!

☀︎ Delta som en grupp/organisation eller själv
☀︎ Kom med en färdig idé/projekt och bli inspirerad till nästa steg ELLER hitta den nästa idé/projekt under workshopen.
☀︎ Vi kommer stå för lättare veganskt fika
☀︎ För unga till och med 30 år

————————————————————–
Om Karolina Lundahl:
Karolina Lundahl kommer att leda workshopen. Karolina går på Kaospiloterna Enterprising Leadership Programme i Århus, Danmark. Utbildningen har stort fokus på långsiktig hållbarhet och hur en på olika sätt kan förändra samhället i den riktningen. Parallellt med föreläsningar om process- och projektledning arbetar vi mot verkliga projekt varav ”Från snack till verkstad” genomförs som Karolinas eget terminsprojekt.
Karolina har ett brinnande engagemang för miljö- och integrationsfrågor och stor erfarenhet av att leda olika former av projekt. Bland annat har Karolina grundat Naturskyddsföreningens ungdomsprojekt ”Schysst sommar och vinter” i Östersund, initierat det första publika dele-kylskåpet i Danmark och cyklat genom Sverige med ”119 mil för klimatet” för att uppmärksamma vår egen påverkan på miljön. Karolina har tidigare även studerat hållbar utveckling och musik.